Élmény

Hogyan lett a rózsa az édenkert, majd a teremtés harmóniájának a szimbóluma? Miért festettek rózsát a felvonulási épületre Knósszoszon? Milyen gyógyszerek alkotóeleme volt különböző korokban és helyeken, És mi köze a rózsának az erotikához? A rózsa rejtvény, amely megfejtésre vár.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy könyvtárunk 2021. április 9-től átmeneti feltételekkel a kölcsönzési szolgáltatásokat újraindítja.
Az előzetesen igényelt könyveket a könyvtárba való belépés nélkül, a bejárat előtt lehet átvenni minden kedden és csütörtökön 10 és 17 óra között. Ugyanebben az idősávban tudjuk átvenni a visszahozott dokumentumokat.
Pornói Bendegúz: „Érettségi után kiléptem az ajtón és elindultam tanulni. Stoppal. Irakba.
A Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár és az Ars et Vita Alapítvány által közösen szervezett online előadássorozat 4. része.
Kedves Olvasónk! Támogasson minket idén is, hogy együtt tehessünk a környezetünkért! Adója 1% -ával Ön is hozzájárulhat könyvtárunk zöldebbé tételéhez. Köszönjük! Adószámunk: 15440189-2-13
Kedves Olvasóink! Sajnálattal értesítjük önöket, hogy 2021. március 8 -tól előreláthatólag április 7 -ig a Kormány 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelete értelmében minden szolgáltatásunk szünetel!
Varró Dániel sokszor lép fel együtt a gyermek- és felnőtt verseit megzenésítő Molnár Györggyel, aki 5 éven keresztül volt az Eszter-lánc mesezenekar tagja, zeneszerzője, gitárosa és énekese, valamint számos kortárs költő verseinek, gyerekverseinek megzenésítője és előadója.
Elhangzik Hamvas Béla: Fák és Kemény Katalin: Üzenet a faültetőknek című műve. Közreműködnek Rátóti Zoltán és Pájer Alma Virág színművészek.
Molnár T. Eszter Budapesten született 1976-ban. Író, biológus. 2014 óta publikál verseket, novellákat és műfordításokat. Ifjúsági és gyerekeknek szóló regényeket (Stand-up, A Kóbor Szálló) és felnőtteknek szóló könyveket is ír.
A Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár és az Ars et Vita Alapítvány által közösen szervezett online előadássorozat 3. része.
Útikalauz a könyvtári minőségmenedzsment első lépéseihez.