Élmény

A kormány 484/2010 (XI.10.) rendelete értelmében sok más kulturális intézmény mellett a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár sem fogadhat olvasókat az épületében. Fontosnak tartjuk, hogy mindez ne jelentse azt, hogy az olvasóinknak teljes mértékben le kelljen mondaniuk a könyvtár szolgáltatásairól.
Szentendre első világháborús katonahősei. Az előadás visszanézhető ide kattintva!
​​​​​​​Kedves Olvasóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. november 11-től a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár és a Püspökmajori Klubkönyvtár a 484/2020. (XI. 10.) Kormányrendelet értelmében előreláthatólag 30 napra zárva tart.
A kiállítás képei megtekinthetőek a hírre kattintva.
Író, esszéista, irodalomtörténész estje. Beszélgetőtárs: Darvasi László író. Az előadás elhalasztva!
Négy alkalomból álló sorozatunk harmadik filmje: Flipped – Változó szerelem.
Dukay Barna foto-grafikus online kiállítása.
A 431/2020. (IX.18.) kormányrendelet alapján minden 6 éven felüli látogatónak orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező!
Tisztelt Olvasóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyári igényfelmérés alapján könyvtárunk tájékoztató osztálya 2020. augusztus 3-tól augusztus 28-ig 9.00 és 17.00 között tart nyitva. Online kéréseiket természetesen továbbra is elküldhetik a referensz@pmk.hu e-mail címre. Megértésüket köszönjük!
Kettinger Klári képzőművész kiállítása.
Szeretettel várjuk azokat az elsősöket és másodikosokat, akik szeretik a meséket, és ismerik a saját hangjukat jóban rosszban.
Emberevők unokái között.